l

l

vrijdag 13 september 2013

Kende je deze al, zomaar gevonden om die mensen met twee linker handen te helpen in hun klussen in of om en zelfs op het huis.

Lees zelf maar.
Veel mensen maken meer gebruik van diensten dan dat je op het eerste moment denkt. Veel mensen denken dat zij bijna uitsluitend producten kopen en weinig diensten afnemen. Het tegendeel is echter waar, ieder mens neemt een heleboel diensten af. Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan de kapper die je haar onder handen neemt of de tandarts. Ook levert de voetbaltrainer een dienst aan je kinderen en heb je een loodgieter nodig wanneer je wc verstopt is.
Op handigemensen.nl vind je al deze diensten op 1 website, het aanbod van de diensten is zo breed als mogelijk. Dit komt omdat iedere dienstaanbieder de mogelijkheid heeft zijn of haar diensten online te zetten via een advertentie op de website. Het kan dus gaan om een honden oppasser of een boekhouder tot een cocktail shaker. Mocht je dus op zoek zijn naar iemand die een dienst kan leveren in je eigen buurt, dan is handigemensen.nl de plek waar je kunt beginnen met zoeken. Grote bedrijven zul je echter niet vinden op de website, dit komt omdat de website alleen handige particulieren en zzp’ers toelaten.

Het idee erachter is dat deze grotere bedrijven sowieso al meer mogelijkheden hebben om advertenties en dergelijke te plaatsen, omdat hier meer budget voor is. Op handigemensen.nl is dit dus niet het geval, waardoor dit een plek kan zijn waardoor een vakman een leuke cent bij verdient in de maand. Het is hierbij wel belangrijk dat de advertentie duidelijke informatie bevat en de prijs niet te hoog ligt vergeleken met de andere aanbieders op de website.
Link naar website: Handigemensen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten